CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 16 dies (6803 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
21-07-2021-¡Oficial! Brisbane, sede los Juegos Olímpicos de 2032 | 04-07-2021-Australia levanta el confinamiento en Brisbane mientras crece el brote en Sídney | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa amb les circumstàncies actuals, et fa sentir atrapat/da? | 10-08-2019-IDIOMES - FEINA - TURISME | 24-09-2018-Com es fa per viure a Brisbane?? | 08-08-2018-Passan uns dies a Brisbane | 02-05-2018-Aterrant a Brisbane | 20-02-2018-Hola catalans de Brisbane | 24-01-2018- | 11-09-2017-Impressor |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12
¡Oficial! Brisbane, sede los Juegos Olímpicos de 2032
2021-07-21 (1/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Este miércoles aprobó su candidatura la Sesión del Comité Olímpico Internacional (COI) reunida en Tokio

https://www.sport.es/es/noticias/juegos- olimpicos/brisbane-organizara-juegos-oli mpicos-2032-11927674

Més info a www.sport.es
Australia levanta el confinamiento en Brisbane mientras crece el brote en Sídney
2021-07-04 (2/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La jefa de gobierno regional indicó que la decisión fue adoptada tras no detectar durante los últimos cinco días nuevos contagios locales de la covid-19.

https://www.publico.es/internacional/aus tralia-confinamiento-brisbane-brote-sidn ey.html

Més info a www.publico.es
Tens ansietat i estar lluny de casa amb les circumstàncies actuals, et fa sentir atrapat/da?
2021-02-25 (3/21) - Pujat per Laura Solana (Catalansalmon) - Comparteix

Soc la Laura, i fa 20 anys que em dedico a la psicologia clínica. Estic especialitzada en el tractament de l'ansietat i l'estrès en adults. Com tu, jo també vaig viure fora ara ja fa molts anys, i vaig experimentar de primera mà l'ansietat. En aquell moment, el món online no estava ni remotament tan desenvolupat com ara; sempre he pensat que, estant a fora, m'hagués anat molt bé poder comptar amb un/a terapeuta en el meu propi idioma. La distancia fa que qualsevol trosset de casa sigui doblement balsàmic, i quan necessites ajuda, encara més.

Si ets sents atrapat/da per l'ansietat i l'estrès i t'interessa la possibilitat d'iniciar una teràpia online amb una professional especialitzada, en el teu idioma, mira la meva web: www.laurasolanapsicologia.com

Podem fer una visita inicial gratuïta i m'expliques el teu cas per veure com et puc ajudar.

També pots contactar-me a info@laurasolanapsicologia.com

En darrer lloc, et vull donar ànims. Després d’haver tractat milers de casos com el teu al llarg d’aquestes dues dècades, et puc dir amb confiança que, no t’has de conformar, perquè amb l'ajuda apropiada, es pot VIURE molt millor!
IDIOMES - FEINA - TURISME
2019-08-10 (4/21) - Pujat per FRANC - Comparteix

Bona tarda,

Porto uns dies a Brisbane de vacances i tinc previst de quedar-me durant unes tres setmanes mes.
Si algú vol que ens veiem i prenem alguna cosa tot xarrant d'aquesta ciutat i d'Australia, doncs serà un plaer.
Gràcies i salutacions.
Com es fa per viure a Brisbane??
2018-09-24 (5/21) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Brisbane és una ciutat mitjana (tot i que té 2/3 milions d'habitants) a on hi pots fer de tot. Tens la Sunshine Coast i la Gold Coast a 100kms al nord i 100kms al sud aproximadaments. La gent viu a les afores de la ciutat en cases i/o cases adosades. Al centre o prop del centre hi solen viure més els estudiants. Brisbane és un bon lloc per començar si busques tranquilitat, sol i t'agrada la naturalesa.

Pots venir amb diferents visats: de turista, d'estudiant i també pots mirar les opcions del visat de work and holidays. Amb el visat de turista pots estudiar un màxim de 3 mesos, el visat d'estudiant te'l donen per la duració del curs més un mes o dos mesos de vacances al finalitzar el curs i el visat de work and holidays pots estudiar un màxim de 4 mesos. Sóc agent registrada d'immigració a First Step Australia (MARN 1466957).

En quant a acadèmies d'anglès, doncs la majoria estan bé. N'hi ha que tenen diferents campus i això normalment sol ser un punt extra ja que et permet canviar de ciutat si la ciutat a on arribes no t'acaba d'agradar.

A Austràlia hi ha una taxa d'atur baixa, però la feina no et ve del no res. Si ets activa, tens ganes de buscar i et mous normalment solen sortir feines de cambrera, netejar plats, cuidar nens, etc. depenent del teu nivell d'anglès, experiencia, sort, etc.

Cada 2/3 mesos ens reunim un grup de catalans a un parc a prop del CBD per fer-la petar, fer activitats pels petits i conèixer a nous catalans.
Passan uns dies a Brisbane
2018-08-08 (6/21) - Pujat per Montserrat Trullàs Rey ( Cairns ) - Comparteix

Hola sòc Montserrat i estic passan uns dies a Brisbane amb els meus nets de 15 i 16 anys ens agraderia contectar amb algú de vosaltres. Venim de Barcelona

Gracies

Montserrat
Aterrant a Brisbane
2018-05-02 (7/21) - Pujat per Albert Blaya - Comparteix

Hola a tots! Sóc l'Albert d'Igualada i fa poc que estic vivint a Brisbane. Si algú està interessat en fer alguna trobada (tot i que no sembla que hi hagi molt moviment jeje) em pot contactar directament. Salutacions a tots! :)

Albert
Hola catalans de Brisbane
2018-02-20 (8/21) - Pujat per Marc Gibert - Comparteix

Em dic Marc Gibert. Vaig arribar a Brisbane ahir dia 20 de febrer. He vingut per fer una estada d'investigació a la Griffith University en temes de recerca històrica. En total hi estaré fins el 20 de maig. M'agradaria poder contactar amb altres catalans que visquin aquí i poder prendre alguna cosa i petar la xerrada una estona. Fins aviat.
2018-01-24 (9/21) - Pujat per Nur Arafeh Dalmau - Comparteix

Bones a tots!
Acabo d'arribar fa un parell de dies a Brisbane per estudiar, m'hi quedaré una bona temporada!! M'agradaria fer alguna trobada/cafè per començar amb bon peu, i sentir-me una mica més com a casa!
He llegit el teu missatge Silvia, si vols quedar en algun moment per xarrar una estona, busquem en facebook com: runtacot.

Fins aviat!
Nur
Impressor
2017-09-11 (10/21) - Pujat per emilio egea gros - Comparteix

Hola, a tothom, i bona diada a tots, busco feina de impressor de rotatives comercials o de premsa.
30 anys d'experiencia. soc de LLeida, i aprofito per saludar-vos a tots.
Si algu sap alguna cosa d'una feina aixi o similar, estare molt agrait.

Petons i abraçades.
vot virtual
2013-10-16 (11/21) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Volta per Australia
2013-09-17 (12/21) - Pujat per Marc Solsona (Catalansalmon) - Comparteix

Hola,
Som una familia de 5 membres 2 adults i 3 nens i estem pensant de passar 4 mesos per Australia, desde mitjans de Desembre fins a mitjans d Abril de l´any que ve. En el planteig del viatge tenim forces dubtes que potser els que esteu per aquí ens podeu ajudar. La nostre ideia inicial era llogar una motorhome durant el primer mes, mes i mig, ja que a Australia son vacances d éstiu,voltar un xic per la zona est d Australia i després ens agradaria parar en algun punt, evitant les grans ciutats, ( voltants Brisbane pel clima) durant els últims 2 o 3 mesos i escolaritzar els nens encara que solament fos d´oients. Ara bé, no coneixem Australia i no tenim clar on anar a instalar-nos aquets ultims mesos i tampoc sabem si trobarem molta gent de vacances que compliquin la nostra mobilitat. Els nostres nens tenen 12, 8 i 4 anys.
En fi tenim ganes però molts de dubtes. si algú de la zona ens pot donar la seva opinió o alguna altre ideia sobre aquest pla de viatge estarem molt agraïts.
El nostre mail,
Marc_solsona@hotmail.com
Menjar i postres catalans
2013-06-25 (13/21) - Pujat per Virginia Carrion Sanchez - Comparteix

Catalanes i Catalans!

Teniu ganes de mejar una fideuà, una escalivada, uns carquinyolis, uns panellets però o bé no sabeu com fer-ho o no teniu temps? Feu una festa a casa i voleu impressionar als vostres amics aussies amb menjar casolà català? Montadito Express us cuina qualsevol cosa a casa vostra.

Només cal que ens truqueu al 0423 645 152 i pregunteu per la Ma. del Mar.

Visca la Terra!
Biblioteca virtual
2013-01-10 (14/21) - Pujat per Eduard Garcia - Comparteix

Bon dia a tots,
M'agradaria saber si hi ha interessats en compartir llibres.
Es tractaria de crear una base de dades amb els llibres que cadascu te aqui de forma que tots els interessats sapiguessin quins llibres hi ha i qui els te i aixi fer intercanvi de llibres.
Agrairia si poguessiu comentar el vostre interes, si som uns quants interessats valdria la pena posar-ho en marxa, jo mateix m'ofereixo voluntari per centralitzar una llista de llibres i fer de bibliotecari virtual.
Si us plau, deixeu la vostra resposta aqui o a gatdiurn@hotmail.com
A on paren els sobres amb les paperetes?
2012-11-21 (15/21) - Pujat per Marta Vinyals Llorens - Comparteix

Hola a tots,
Pels que no heu pogut votar a continuacio us faig un resum sobre els passos per veure si vau sol.licitar el vostre vot correctament, quan diuen que el van enviar i com comprovar a on esta el sobre:
- Aneu al seguent link per veure si la vostra sol.licitut es va fer correctament i per saber quan es va enviar. Heu de posar el vostre numero de DNI o passaport i la data de naixement
https://sede.ine.gob.es/ce-votoxcorreo/p ages/presentacion/frmPresentacion.jsf
Aqui veureu el vostre numero de 'codigo de certificado', l'estat de la sol.licitut, la data de gravacio i la data de sortida de correus
- Anoteu-vos el numero de 'codigo de certificado'
- Per mirar a on esta el vostre vot aneu a l'enllac: http://correos.es/comun/localizador/2010 _c1-LocalizadorE.asp
- A on posa localizador individual - codigo de envio poseu-hi el vostre 'codigo de certificado'
En el meu cas em surt encara en transit. Per tant, no m'arribara a temps per poder votar.
Sort a la resta!
Marta.
Es busca cambrer/a
2012-10-27 (16/21) - Pujat per Joan Aranda - Comparteix

Hola nois, divendres anant cap a l'oficina vaig veure una cafeteria/restaurant on busquen staff. És a comercial road, davant del nº 76, es diu PJ's restaurant... . Per si a algú li interessa....
Salut!
Diaspora catalana!!!
2012-09-06 (17/21) - Pujat per Joan Aranda - Comparteix

Nois, en vista de com està el pati (cada dia intento escoltar catalunya informació) , la cosa esta que fa por....fins hi tot els militars ja comencen a dir la seva...., us deixo un link mitjançant el qual podem assistir a la mani de l'11 de Setembre virtualment, per que vulgui donar suport...

http://www.diadavirtual.catalansalmon.co m/

Diada
2012-09-04 (18/21) - Pujat per Enric Ejio - Comparteix

Hola Familia
Veig que heu penjat la BBQ per la Diada del dia 9 a New Farm, continua en peu? a quina hora quedem?
Salut!!!
Proposta de l'Assamblea Nacional Catalana
2012-08-16 (19/21) - Pujat per Marta Vinyals Llorens - Comparteix

Amics,

Hem rebut una proposta de l’Assemblea Nacional Catalana, de que de cara a la manifestació del proper 11 de Setembre es "voti", simbòlicament la independència de Catalunya amb unes cartolines de color verd.

L’Assemblea Nacional Catalana ha pensat que la xarxa de catalans i catalanes d’arreu hi participem d’aquesta manera. Es tracta de fer un petit vídeo a algun espai identificable de la nostra ciutat i gravar-ho. Seria ideal que sortissin un grup de persones com a mínim unes 6 i com a màxim els que siguin, quant mes millor.

Hem pensat trobar-nos al Eagle Street Pier el diumenge 26 d’Agost a les 3 de la tarda per gravar el vídeo, i desprès anar a prendre unes copes qui vulgui. Ja que nosaltres no podrem ser a Catalunya per la manifestació, al menys hi serà el nostre vídeo. Us hi apunteu?

Jordi i Marta.
Hola a tothom
2012-08-16 (20/21) - Pujat per Marc (Whitsundays) - Comparteix

Algu sap si hi ha catalans visquent a la zona de les Whitsundays?? Apart de mi, esclar!
Jo m'he donat d'alta a la web de catalans a Brisbane, pero realment estic a 14 hores d'alla!!!
Paginació: 12
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[121] http://Brisbane.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - brisbane@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 3.145.23.123 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis