CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 18 dies (6805 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
21-06-2020-Aldarulls en un dels edificis en quarantena a Alemanya | 19-06-2020-Un altre brot a Alemanya obliga a posar en quarantena set-centes persones d'un mateix edifici | 19-06-2020-Un nou brot de coronavirus a Göttingen (Alemanya) posa en quarantena 700 persones | 03-11-2019-Quedar i conéixer gent. | 17-10-2017-Fem alguna cosa? | 28-05-2016-oli d'oliva de Catalunya a qualsevol punt d'Alemania en 2 dies laborables |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Aldarulls en un dels edificis en quarantena a Alemanya
2020-06-21 (1/6) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

https://www.ara.cat/internacional/covid- 19-coronavirus-aldarulls-alemanya-edific i-quarentena_0_2475952454.html

Objectes metàl·lics, neumàtics, pirotècnia i fins i tot ordinadors. Tot això és el que els veïns de l’edifici que està en quarantena a causa del covid-19 a la localitat alemanya de Göttingen, a la regió de la Baixa Saxònia (centre del país), van tirar ahir a la tarda a la policia perquè volien sortir del bloc de pisos i no els deixaven. A l’edifici hi viuen unes 700 persones. La quarantena es va establir dijous després que s’hi detectessin 120 infectats. La policia ja hi havia instal·lat tanques perquè intuïa el perill que força veïns se saltessin el confinament. Els agents es van haver de protegir amb armilles antibales, cascos i escuts. Alguns veïns els llançaven tot el que tenien a l’abast. D’altres s’ho miraven des de la finestra o esperonaven els esvalotadors, segons imatges difoses per mitjans de comunicació alemanys.

Igual com en altres blocs de pisos que estan en quarantena a Alemanya -com un de 369 apartaments al barri berlinès de Neukölln-, a Göttingen els veïns viuen en condicions precàries i sovint hi ha moltes persones amuntegades en pisos de pocs metres quadrats. Segons l’Ajuntament, ahir es pretenien fer proves de coronavirus als veïns que, d’entrada, havien donat negatiu.

L’alarma comença a saltar entre l’opinió pública alemanya que, després de tres mesos de mesures per frenar el coronavirus, celebrava el desconfinament i ja tenia al cap les vacances d’estiu, que en algunes regions federals comencen la setmana que ve.

Ahir s’hi afegia la notícia que una escola més a Berlín tancarà a partir de demà perquè uns quants alumnes han donat positiu de covid-19. La regió de Renània del Nord-Westfàlia, a l’oest del país i la més poblada, també tem que s’imposi un confinament a tot el land arran del brot de coronavirus que s’ha produït en una de les fàbriques de l’empresa càrnica més gran del país, Tönnies. Hi ha 730 contagiats i milers de treballadors més estan pendents de saber el resultat del test del covid-19. Les condicions precàries en què vivien i treballen semblen ser un dels motius dels contagis en massa.

De moment 7.000 persones a la zona de Gütersloh continuen en quarantena, i el govern regional no descarta ampliar les mesures de prevenció. El seu president, Armin Laschet, va ser un dels defensors d'un desconfinament accelerat. Laschet, del mateix partit que Angela Merkel (CDU), opta a la candidatura a la cancelleria per als conservadors.

Just ahir milers de persones es van manifestar a diferents ciutats d'Alemanya per demanar habitatges dignes a preus assequibles. A causa de la crisi del coronavirus i malgrat els diferents paquets d'ajudes socials, econòmiques i fiscals, moltes persones no arriben a final de mes i no poden pagar el lloguer. Un 72,4% dels alemanys viuen de lloguer.
Un altre brot a Alemanya obliga a posar en quarantena set-centes persones d'un mateix edifici
2020-06-19 (2/6) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Els prop de set-cents habitants d'un bloc d'habitatge de Göttingen han quedat en quarantena, després d'haver-se verificat uns cent casos de la covid-19

https://www.vilaweb.cat/noticies/brot-al emanya-quarantena-edifici/
Un nou brot de coronavirus a Göttingen (Alemanya) posa en quarantena 700 persones
2020-06-19 (3/6) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

S'han confirmat 102 contagis en un complex residencial de la ciutat

https://www.ara.cat/internacional/corona virus-Gottingen-Alemanya-quarantena-pers ones-covid-19_0_2474752567.html

Un nou brot de coronavirus a la ciutat alemanya de Göttingen ha fet posar en quarantena tot un complex residencial en què viuen unes 700 persones. De moment s'hi han confirmat almenys 102 casos de covid-19, tots ells vinculats a un edifici de pisos de gran altura, segons informa la premsa alemanya.

El brot es va detectar dilluns, quan dues dones que hi viuen van donar positiu en un control rutinari en un hospital, explica el diari Frankfurter Allgemeine. Les autoritats sanitàries van decidir fer proves a tots els veïns del complex i van enviar-hi un centre mòbil de proves de covid-19, que hi va fer fins a 700 tests de coronavirus. De moment s'hi han detectat 102 contagis, però al vespre de dijous encara hi havia 60 proves pendents dels resultats.

Els residents del complex residencial afectat no podran sortir del seu edifici fins dijous que ve. El nou brot ha posat la ciutat de Göttingen, a la Baixa Saxònia, al caire del límit màxim d'infeccions per tornar-se a confinar, establert pel govern alemany en 50 per cada 100.000 habitants. Ara mateix la localitat té 44,86 contagis per cada 100.000 habitants.

Les autoritats sanitàries faran ara el seguiment de les cadenes d'infecció d'aquest nou brot, però destacaven els problemes idiomàtics que s'hi poden trobar, ja que bona part dels residents del complex són immigrants romanesos. També van explicar que les condicions higièniques podrien afavorir la propagació, ja que molts apartaments estan sobreocupats i molts passadissos estan mal ventilats, segons el mateix diari.

El brot a Berlín detectat fa uns dies també es va originar, precisament, en un gran bloc de pisos ocupat en bona part per immigrants d'origen romanès. A més, hi ha també encara un altre brot actiu en un escorxador de Renània del Nord.
Quedar i conéixer gent.
2019-11-03 (4/6) - Pujat per Ruben Badia - Comparteix

Holaa! Som uns quants els que estem per Göttingen i ens agradaría sapiguer si queda algú per aquí.
Gràcies!
Fem alguna cosa?
2017-10-17 (5/6) - Pujat per judit sanfeliu - Comparteix

Hola Catalans!!

L`ambient s'està carregant a Catalunya i desde Göttingen no em puc quedar quieta....
Fem alguna cosa?
Quants de vosaltres encara esteu a Göttingen? coneixeu més Catalans que visquin aquí?

El meu numero es 015750260232 envieu-me un Whatup, instagram o Sms!!!

Fins aviat!

Judit
oli d'oliva de Catalunya a qualsevol punt d'Alemania en 2 dies laborables
2016-05-28 (6/6) - Pujat per Oliverium ( Düsseldorf ) - Comparteix

Entreu a Oliveriu m i podreu gaudir de l’oli Extra Verge de primera qualitat i amb DOP catalana en qualsevol punt d’Europa. Enviem a Alemanya amb un màxim de 3 dies laborables. En cas que estigueu interessats en productes que no tenim publicats a la web (com garrafes de 5L), no dubteu en preguntar-nos a info@oliverium.com o al +34 640 340 146 (Whatsapp). També podem enviar regals als vostres familiars i amics per tal que coneguin un dels millors ingredients de la dieta mediterrània.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[349] http://GOTTINGEN.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.226.251.68 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis