CATALANSALMON: 18 anys 8 mesos i 3 dies (6820 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
29-04-2024-El primer ministre d'Escòcia Humza Yousaf, anuncia la seva dimissió | 14-10-2023-[VÍDEO] L'independentisme escocès uneix Glasgow i Edimburg en una cadena humana | 06-10-2023-L'independentisme guanyaria ara un referèndum a Escòcia | 11-06-2023-Detenen Nicola Sturgeon, l'exprimera ministra d'Escòcia, per finançament irregular del partit | 03-05-2023-La Pedra del Destí escocesa, protagonista polèmica de la coronació de Carles III | 21-04-2023-Una porta de color rosa, el somni impossible d'una veïna d'Edimburg | 28-03-2023-Jove, continuista i de confessió musulmana: Humza Yousaf, el successor de Sturgeon a Escòcia | 15-02-2023-Sturgeon dimiteix en un 'moment crucial' per a Escòcia pel bloqueig del referèndum | 17-01-2023-La llei trans escocesa torna a enfrontar Londres i Edimburg | 08-12-2022-L'independentisme escocès guanyaria per primera vegada unes eleccions plebiscitàries |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

Logopeda infantil ONLINE
2019-11-26 (1/7) - Pujat per Estela (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, Catalans a Edinburgh!

Em presento: em dic Estela i sóc logopeda infantil i ofereixo LOGOPÈDIA ONLINE. Sé com n'és de difícil trobar logopedes de parla catalana arreu, ja que vaig viure a Londres durant tres anys i vaig conèixer moltes famílies en aquesta situació i a les quals vaig oferir els meus serveis.

Així doncs, contacteu amb mi o compartiu aquesta informació amb aquells qui poden estar interessats.

Em podeu conèixer visitant la meva pàgina de Facebook Creciendo con las Palabras: https://www.facebook.com/creciendoconlas palabras. També sóc l'autora de la guia per a pares "Ajudant els nostres fills a parlar de manera natural" https://payhip.com/b/YmiP.

Sóc logopeda infantil amb més de 15 anys d'experiència. Diplomada en logopèdia, llicenciada en Lingüística, màster en dificultats d'aprenentatge i especialista en famílies multilingües.

Assessoraments ONLINE (a través de vídeos i vídeo trucades), la distància ja no és un problema!
Projecte Botiga de Productes (Vins, Caves i Destil·lats)
2015-03-09 (2/7) - Pujat per Jordi Bosch (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, visc a Girona, porto temps intentant obrir un petit negoci propi, però la situació econòmica a CAT no és la millor per obrir-ho.

M'agradaria saber la situació econòmica i de consum que hi ha a la zona. Si noteu demanda i/o la necessitat d'aquest espai ja s'ha cobert.

Per situacions familiars conec una mica el sistema econòmic anglès, els elevats impostos que es paguen per aquests productes.
Gràcies avançades
BUSCAR FFEINA EDINBURGH
2014-03-20 (3/7) - Pujat per Natalia bebe - Comparteix

Hola!!!

Em dic Natalia i m'agradaria venir a treballar a Edinburgh per poder millorar el meu anglès.


Us volia fer una consulta:

Som una parella de nois joves de 23 anys. Jo tinc un nivell d'anglès intermedi, però la meva parella no sap molt anglès.

Sabeu d'algun lloc; restaurant o cafeteria espanyola, hotel .. que necessitin gent?

Moltes gràcies per la vostra atenció!!


Salutacions. ;)
som dos Catalans en busca de feina
2012-08-27 (4/7) - Pujat per roger jorda garcia - Comparteix

Hola a tots!!! som dos Catalans En Roger i la Estefi, acabats de arribar a Edinburgh. EStem a la recerca de feina, us demanem siusplau si ens podriau donar algun cop de ma. estariam molt agraits. cualsevol cosa ens esta be. Cambrer, netejant, el que sigui. moltes gracies a tots!!!


Salut!!!!
DOCUMENTACIÓ PER TREBALLAR???
2009-11-19 (5/7) - Pujat per neussuen - Comparteix


hola, soc la Neus... cap al Gener de 2010 vinc cap a Edinburgh a viure i treballar... us volia demanar informació sobre quina paperassa i documentació exacte és necessària per treballar en un bar o alguna feina per l'estil a Edinburgh... si em sapiguéssiu respondre us ho agrairia infinitament!! Moltissimes gracies! Neus
busco feina
2009-11-08 (6/7) - Pujat per Josep Mª Sanegre - Comparteix

Hola a tothom. Sóc un vallesenc de La Roca del Vallès. Estic vivint a Edimburgh des del 10 d'Octubre amb la meva família i estic buscant feina. Sóc delineant projectista, però qualsevol cosa m'aniria bé. Ara havia començat a buscar de cuiner (una de les meves passions des de fa molts anys), de cambrer, però qualsevol cosa m'estaria prou bé.
Agrairia qualsevol informació o adreça on poder dirigir-me. Disposo de Cv que puc enviar a qualsevol que m'ho demani.

Moltes gràcies a tothom
Intercanvi de servei per allotjament
2009-05-18 (7/7) - Pujat per genoveva munell - Comparteix

Estic interessada en fer un intercanvi de servei amb algú que ho necessiti (feines de casa, cuidar nens
o persones grans...) a canvi d'allotjament a Edinburgh pels mesos de Juny, Juliol i Agost. Espero que algú també estigui interessat en aquesta possibilitat
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[23] http://edinburgh.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.223.24.92 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis