CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 28 dies (6815 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
29-01-2024-Tres soldats dels EUA moren a la frontera de Síria i Jordània, i Biden promet represàlies | 28-12-2022-Petra, inundada: evacuen 1.700 turistes per les pluges torrencials a la ciutat monumental | 28-06-2022-Una fuita de gas tòxic en un port de Jordània causa almenys 12 morts i 250 ferits | 04-03-2022-La Cosmopolilla: 'Si quieres aventura, vente a Jordania' | 04-10-2021-El rey Abdalá de Jordania desvió 100 millones de dólares para comprar casas de lujo en Estados Unidos y el Reino Unido | 12-04-2021-El rey de Jordania escenifica la reconciliación con el príncipe Hamzah tras la tensión golpista | 05-04-2021-Crisi reial a Jordània: el príncep Hamza denuncia que es troba en arrest domiciliari | 04-04-2021-Jordània arresta un membre de la família reial i un exassessor del rei per 'raons de seguretat' | 11-03-2021-Las 10 maravillas que hacen de Jordania un destino obligatorio | 16-02-2020-Ocho preguntas y ocho respuestas para conocer los secretos mejor guardados de Petra |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
El FC Barcelona obrirà a Jordània la tercera escola de futbol a l'Orient Mitjà
2019-07-09 (1/1) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Font: FC Barcelona

El proper mes de setembre, la ciutat d'Amman acollirà una nova escola de formació del Futbol Club Barcelona. La Barça Academy Jordania es convertirà en la tercera seu del projecte blaugrana a la regió de l'Orient Mitjà. Un fet que reforça la presència en

https://exterior.cat/noticies/el-fc-barc elona-obrira-a-jordania-la-tercera-escol a-de-futbol-a-lorient-mitja/

El proper mes de setembre, la ciutat d’Amman acollirà una nova escola de formació del Futbol Club Barcelona. La Barça Academy Jordania es convertirà en la tercera seu del projecte blaugrana a la regió de l’Orient Mitjà. Un fet que reforça la presència en el territori sumant a les de Kuwait i Dubai que es van posar en marxa fa més d’una dècada.

La Barça Academy Jordania s’ubicarà a en un dels centres més prestigiosos del país, l’Ammán Baccalaureate School (ABS) on fins ara la FCB Escola ha realitzat diversos camps d’estiu amb un gran èxit de participació. La nova acadèmia serà gestionada pel partner Styx, que gestiona l’escola de Dubai amb més de 800 esportistes cada temporada.

La tria d’aquesta nova seu està avalada pel gran seguiment que té el futbol del país, tant en la pràctica esportiva com pel seguiment televisiu dels seus habitants. A més, el FC Barcelona és el club que compta amb un major nombre de seguidors a Jordània.

Els integrants de l’escola són joves jugadors d’entre 4 i 18 anys. El model d’escola de futbol del FC Barcelona exportat a escala internacional pretén extendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del club català a la resta del món. Actualment el FC Barcelona disposa de 52 projectes Barça Academy arreu del món, més de 180 campus i 50 clínics amb presència a 56 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats que promou el club.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[384] http://JORDANIA.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.220.16.184 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis