CATALANSALMON: 18 anys 8 mesos i 3 dies (6820 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
29-04-2024-El primer ministre d'Escòcia Humza Yousaf, anuncia la seva dimissió | 14-10-2023-[VÍDEO] L'independentisme escocès uneix Glasgow i Edimburg en una cadena humana | 06-10-2023-L'independentisme guanyaria ara un referèndum a Escòcia | 11-06-2023-Detenen Nicola Sturgeon, l'exprimera ministra d'Escòcia, per finançament irregular del partit | 03-05-2023-La Pedra del Destí escocesa, protagonista polèmica de la coronació de Carles III | 21-04-2023-Una porta de color rosa, el somni impossible d'una veïna d'Edimburg | 28-03-2023-Jove, continuista i de confessió musulmana: Humza Yousaf, el successor de Sturgeon a Escòcia | 15-02-2023-Sturgeon dimiteix en un 'moment crucial' per a Escòcia pel bloqueig del referèndum | 17-01-2023-La llei trans escocesa torna a enfrontar Londres i Edimburg | 08-12-2022-L'independentisme escocès guanyaria per primera vegada unes eleccions plebiscitàries |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234567
buscant habitació en pis compartit (1 d'abril)
2012-02-21 (1/132) - Pujat per Jessica - Comparteix

Hola! Fa gairebé tres mesos q visc a Edimburg però estic buscant una habitació en un pis compartit per entrar-hi l'1 d'abril. Necessito q estigui ben connectat amb el bus Airlink 100 q és el q va a l'aeroport així q m'interessaria q estigués al West End o a Haymarket.... Deixo el meu e-mail per si algú sap d'alguna cosa: jessicaserrano7@gmail.com.


Gràcies!


Jessica

Busco pis d'una habitació
2011-11-17 (2/132) - Pujat per Cristina Baltrons - Comparteix

Hola a tothom !!! Busco un pis d'una habitació per a mi i la meva filla de 9 anys. Arribem dimecres vinent 23 de novembre, i volem passar-hi com a mínim tot un any. Algú sap d'alguna cosa que estigui bé, no massa cara en una zona tranquileta i si és a prop d'una escola, millor que millor ????


Gràcies !!!!!


Cristina Baltrons i Laia


El meu mail és crisbalmol@msn.com

busco pis
2011-09-10 (3/132) - Pujat per nora bosch - Comparteix

hola! són una noia de Girona,tinc 21 anys, aquest any he acabat la carrera de Magisteri d'anglès i cap a l'octubre del 2011 tinc pensat venir a Edinburgh a viure durant tot un any per practicar el meu anglès i per viure una nova experiència. Busco una habitació on poder viure, o gent que se'n vagi al mateix mes que jo i l'interessi buscar un pis per compartir, la veritat que sóc nova amb tot això i he pensat que aquí em podríeu ajudar i podria trobar alguna cosa! si algú sap d'alguna oferta us agrairía moltissim que m'avisessiu. el meu mail és bur buja304@hotmail.com o boschmanzanera.nora@gmail.com per si algu es vol posar en contacte amb mi!


moltes gràcies!

BUSCO GENT
2011-07-28 (4/132) - Pujat per maria - Comparteix

HOla, em dic Maria, he arribat a Edinburgh fa un mes mes o menys!... i no conec a massa gent, he trobat feina en un pub pero durant el dia m'aborreixo bastant!... i es una ciutat molt maca com per estar-se a casa!
algú te ganes de sortir? anar a fer un café? etc?

see U soon!
buscant habitació..
2011-05-19 (5/132) - Pujat per pol fabregas farre - Comparteix

Bones a tothom; som en Pol i l'Anna.Una parella que venim a partir de 1 de juliol cap a Edimburg per començar una nova expèriencia i apendre per un cop l'angles!Venim a cursar un intensiu de 2 mesos , pero tenim un gran problema....u tenim tot menys HABITACIO per poder compartir.Ens agradaria saber si algu de vosaltres que ja esteu afincats per aqui aquestes terres , sabrieu o necessitarieu comapanys de pis per compartir!Estem com una mica desesperats ja que s'acosta la data i ens queda el mes important a tenir....un sostre!!jejejje!uenu si algu sap alguna cosa o te algun oferiment us deixu el meu correu per poder contactar!gracies a tots i esperu poder veureus alguns de vosaltres duran l'estança aqui dalt!

Pol Fabregas : interiors.fabregas@gmail.com
Vas a fer una mudança cap a Catalunya(gener 2011)?
2010-11-23 (6/132) - Pujat per Salvador Rodriguez - Comparteix

Hola!

La meva parella i jo farem una mudança desde Barcelona cap a Edinburgh al gener de 2011.

Si hi ha algú que vol fer la mudança desde Edinburgh cap a Catalunya, per les mateixes dates, podem compartir una furgoneta i dividir les despesses entre dos.

Si vius o tens un pis a Edinburgh, també hi ha la possibilitat de fer un intercanvi de pis (el nostre, de lloguer, es troba en una zona tranquila del barri del Poble Sec, amb molta llum, amb balcó i a la bora del parc de Montjuic, a Barcelona).

Si esteu interessats o coneixeu algú que ho estigui, podeu escriure'ns un mail a l'adreça
srodrilo7@gmail.com
Responeu ASAP, siusplau.

Una salutació,

Salva & Claudia
busco pis!
2010-11-19 (7/132) - Pujat per Olga Montes - Comparteix

Hola a tothom! Fa pocs dies que el meu germà i jo som a edimburgh. Busquem una habitació d'un pis compartit amb altra gent. Si algú necessita companys de pis o sap d'algú us deixo el meu mail. olgamonport@hotmail.com
Gràcies!
Busco habitacio per mi sol o per compartir
2010-10-01 (8/132) - Pujat per aleix - Comparteix

Hola gent! Em dic Aleix, tinc 23 anys i estic treballant a edinburgh.
Busco habitació per compartir a la ciutat ja que estic en un hostel i estic una mica cansat d'aquesta manera de viure.


La meva idea és esta a edi fins al juny treballant i estudiant algun cursillo danglès.

Per tant si algu necessita company d'habitació, el mes mail és:

blanchart.aleix@gmail.com

moltes gracies

aleix
Busco pis per a compartir:Desde 1 Oct.
2010-09-30 (9/132) - Pujat per Salvador Rodriguez - Comparteix

Hola, em dic Salva, tinc 34 anys i acabo d'arribar a Edinburgh, per a una estada postdoctoral a la Heriot-Watt.

Estic cercant una habitació (pròpia, senzilla i preferiblement doble) almenys desde principis d'Octubre fins a principis de gener que estigui en un pis situat a lo llarg de la linia 25 d'autobusus, desde Slateford fins a Restalrig) (O la 34).

També podri estar interessat en llogar un pis d'1 habitació, preferiblement a Slateford.

Si algú sap quelcom poseu-vos en contacte a l'adreça de correu:
srodrilo7@gmail.com

Gràcies.
busco habitacio pero tambe ofereixo...
2010-09-07 (10/132) - Pujat per Roger - Comparteix

Bones, em dic Roger i ara mateix estic vivint al centre d'edimburgh en una habitacio compartida, el problema es que el meu company marxa, llabors no puc mantenir la habitació jo sol, ofereixo aquesta posibilitat, l'altre es si algu necesita un company de pis pues tampoc em molestaria marxar d'aquest i anar a viure en un altre, l'important es tenir algun lloc on viure....
La meva adreça de correu: basiks5@hotmail.com
busco habitació pel juliol
2010-05-12 (11/132) - Pujat per albert noguera - Comparteix

Hola,

vinc a Edinburg a fer una estancia a la universitat durant el mes de juliol.

Estic buscant una habitació cèntrica per llogar, amb dret a cuina.

Si algu lloga habitació o en té coneixement d'alguna, hem pot escriure a:
albertnoguera78@hotmail.com

Gràcies
Busco feina
2010-01-21 (12/132) - Pujat per Jordi Farell Garrigos - Comparteix

Hola estic instal.lat a una casa amb una familia amb un company de barcelona, som arquitecttes i busquem qualsevol tipus de feina, si algu sap algo que ens pugui ajudar...gracies. El nostre objectiu es aprendre angles, aixi que la feina tantsols es persobreviure...Gracies companys
Visca el Barça,visca Catalunya i visca Escocia!!
Busco habitació!
2009-12-31 (13/132) - Pujat per Carlavc - Comparteix

Hola, vaig a Edinburgh al febrer/març i estaré un mínim de 4 mesos. Si algu sap d'alguna habitació lliure per aquestes dates...que m'ho faci saber! Merci!!
DOCUMENTACIÓ PER TREBALLAR???
2009-11-19 (14/132) - Pujat per neussuen - Comparteix


hola, soc la Neus... cap al Gener de 2010 vinc cap a Edinburgh a viure i treballar... us volia demanar informació sobre quina paperassa i documentació exacte és necessària per treballar en un bar o alguna feina per l'estil a Edinburgh... si em sapiguéssiu respondre us ho agrairia infinitament!! Moltissimes gracies! Neus
busco feina
2009-11-08 (15/132) - Pujat per Josep Mª Sanegre - Comparteix

Hola a tothom. Sóc un vallesenc de La Roca del Vallès. Estic vivint a Edimburgh des del 10 d'Octubre amb la meva família i estic buscant feina. Sóc delineant projectista, però qualsevol cosa m'aniria bé. Ara havia començat a buscar de cuiner (una de les meves passions des de fa molts anys), de cambrer, però qualsevol cosa m'estaria prou bé.
Agrairia qualsevol informació o adreça on poder dirigir-me. Disposo de Cv que puc enviar a qualsevol que m'ho demani.

Moltes gràcies a tothom
Valencia-Barcelona
2009-10-14 (16/132) - Pujat per fran - Comparteix

Sabeu on puc vore el partir del Valencia i el Barcelona en Edimburg. Yo visc a Dublin i vaig aquet finde a Edimburg, Sabeu d'algun pub o un altre lloc on puga voret.
Gracies i hu sentu pero el Valencia guanyará
Barca-Bilbao
2009-08-13 (17/132) - Pujat per Guillem - Comparteix

Hola,

Estic estudiant angles aqui a Edinburgh durant tres setmanes. M'acabo de registrar perque no coneixia la pagina i m'agradaria saber si algu coneix algun bar on es pugui veure el barca. He vist que teniu el calendari penjat i m'agradaria poder anar a veure el partit de la supercopa que es juga aquest diumenge.

Gracies i salut

Guillem

P.D: felicitats per la pagina
Intercanvi de servei per allotjament
2009-05-18 (18/132) - Pujat per genoveva munell - Comparteix

Estic interessada en fer un intercanvi de servei amb algú que ho necessiti (feines de casa, cuidar nens
o persones grans...) a canvi d'allotjament a Edinburgh pels mesos de Juny, Juliol i Agost. Espero que algú també estigui interessat en aquesta possibilitat
Intercanvi de servei per allotjament
2009-05-18 (19/132) - Pujat per genoveva munell - Comparteix

Estic interessada en fer un intercanvi de servei (ajudar en les tasques de la casa, cuidar a una persona
gran, nens...etc. unes 10/15 hores setmanals) a canvi d'allotjament a Edinburgh durant els mesos de Juny, Juliol i Agost. Si algú pot oferir-me alguna cosa, serà fantàstic!!!
Busco habitació individual
2009-05-12 (20/132) - Pujat per genoveva munell - Comparteix

Hola companys, Arribo a Edinburg al 15 de Juny proper i necessito una habitació individual amb ús de cuina inclòs. anirà molt bé que estigui ben comunicada i que no sigui cara. Demano molt? ...L' estada és per 3 mesos. Gracies
Paginació: 1234567
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[23] http://edinburgh.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.224.96.80 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis